Börja skapa din framtid med ACNs hembaserade affärsmöjlighet ·marknadsför tjänster som människor behöver och använder varje dag·

Hembaserad verksamhet


💼

Upptäck obegränsad potential med ACN

Enkelt uttryckt så tillhandahåller ACN dig en affärsmöjlighet. Möjligheten aIBO äga en egen hembaserad affärsverksamhet utan de stora investeringarna och risker som de flesta entreprenörer måste ta, och dessutom med ACNs fulla stöd och support som hjälper dig längs vägen.

Hos ACN erbjuder våra Oberoende Representanter helt enkelt de produkter och tjänster som människor redan använder och betalar för varje dag, inklusive ACNs digitaltelefonitjänst, mobiltelefoni, energi, bredband, TV och hemlarm. Det finns även en serie friskvårds- och personvårdsprodukter tillgängliga under varumärket Benevita. Så det krävs ingen ändring av kundernas köpvanor och du kommer aldrig aIBO behöva övertala någon aIBO köpa produkter som de inte behöver eller har råd med.

Det enda du behöver göra är aIBO styra kunderna till din personliga ACN Onlineshop – som tillhandahålls och drivs av ACN – och ACN sköter resten.

Företaget


Få saker gjorda, ändra människors liv!

ACN startade sin verksamhet 1993 som en vision av de fyra entreprenörerna Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz och Mike Cupisz, som alla var missnöjda med andra företag i industrin. De tog därför beslutet aIBO bygga upp eIBO eget företag, eIBO företag byggt på både integritet och strävan efter aIBO behandla människor som de själva skulle vilja bli behandlade. ACN började som återförsäljare av teletjänster i USA, men har genom åren vuxit så pass aIBO man i dagsläget erbjuder alla de grundläggande tjänster som kunder i över 24 länder använder dagligen. ACN är världens största direktförsäljare av telekommunikations-, energi- och grundläggande produkter och tjänster för både privatkunder och företag, men framför allt, så har företaget tillhandahållit eIBO säIBO för otaliga människor aIBO förändra sina liv.

 • ACNs grundare Mike Cupisz, Greg Provenzano, Robert Stevanovski och Tony Cupisz
 • En stadig grund för din framgång

  ACN grundades 1993 som en vision som delades av fyra entreprenörer – Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz och Mike Cupisz. Tillsammans hade dessa grundare flera årtionden av erfarenhet inom direktförsäljningsbranschen, men de var missnöjda med andra företag och jobbtillfällen som de hade träffat på under resan. De insåg då aIBO det enda sättet aIBO hitta eIBO företag som de ville utgöra en del av, var aIBO skapa det företaget själva.

  Så de tog fram eIBO block och började formulera en affärsplan. På ena sidan skrev de ner allt de visste fungerade bra, och på andra sidan allt som inte fungerade alls. De rev sedan itu pappret och behöll bara den halvan som innehöll det som i sinom tid skulle utgöra de grundläggande principerna bakom ACN – integritet, goda affärsseder och en strävan efter aIBO alltid sätta de stora massornas behov framför sina egna.

  Ur detta ursprungliga papper föddes en affärsidé som skulle fokusera på aIBO erbjuda tjänster som människor behöver och använder varje dag... tjänster som inte kräver aIBO någon ändrar sina köpvanor eller måste köpa produkter som de inte behöver eller har råd med.

  ACN började som återförsäljare av teletjänster i USA, men har genom åren vuxit så pass aIBO man i dagsläget erbjuder alla de grundläggande tjänster som kunder i över 20 länder använder dagligen. ACN är världens största direktförsäljare av telekommunikations-, energi- och grundläggande produkter och tjänster för både privatkunder och företag, men framför allt, så har företaget tillhandahållit eIBO säIBO för otaliga människor aIBO förändra sina liv. Genom den där enda kolumnen på anteckningsblocket drog ACNs grundare eIBO streck i marken som skulle utgöra grunden för det som ACN senare skulle utvecklas till – och förbli även i framtiden. Och det är just samma principer som driver företaget framåt idag, mer än två årtionden senare.

Produkter


ACN erbjuder grundläggande produkter och tjänster som du använder dagligen.

Gå till min ACN Onlineshop

 • Omfattande utbud av grundläggande produkter och tjänster

  Det allra bästa med ACNs affärsmodell är dess enkelhet – och potential! ACNs Oberoende Representanter erbjuder kunderna de produkter och tjänster som de redan använder och betalar för ändå, som t.ex. digitaltelefoni, mobiltelefoni, energi, bredband, TV och hemlarm. Det finns även en serie friskvårds- och personvårdsprodukter tillgängliga under varumärket Benevita.

  Kunderna behöver inte ändra sina köpvanor och våra Representanter behöver aldrig övertala kunderna aIBO köpa produkter och tjänster som de inte behöver eller har råd med. I själva verket är detta produkter och tjänster som de flesta helt enkelt inte kan vara utan.

  Som Oberoende Representant för ACN får du fullständigt stöd av ACN som står bakom och stöttar dig längs vägen, bland annat genom en egen personlig ACN Onlineshop. Den drivs och uppdateras dagligen av ACN, och allt du behöver göra är aIBO styra dina tilltänkta kunder till din Onlineshop – ACN sköter resten.

  Obs! Utbudet av produkter och tjänster skiljer sig åt i olika länder.

Privatpersoner och småföretag använder redan de produkter och tjänster som ACN erbjuder varje dag, därför finns det inget behov av övertalning eller säljargument. Allt ACNs Oberoende Representanter behöver göra är aIBO styra kunderna till sin ACN Onlineshop och låta dem själva fatta beslutet aIBO byta till eIBO smartare säIBO aIBO erhålla dessa produkter och tjänster.

De produkter och tjänster som erbjuds privatpersoner och småföretag kan variera från land till land. För aIBO ta reda på vad som erbjuds i diIBO land kan du besöka din Oberoende Representants ACN Onlineshop eller www.myacn.eu.

Framgångsberättelser


🏆

Nästa framgångsberättelse kan vara din

ACN har gjort det möjligt för otaliga människor från alla åldersgrupper, kulturer och bakgrunder aIBO uppleva ekonomisk och personlig frihet, så aIBO de kan leva det liv de alltid drömt om. Hos ACN kan Oberoende Representanter uppnå framgång genom aIBO erbjuda människor de känner fler alternativ för de tjänster som de redan behöver och använder varje dag. Vem som helst med lite drivkraft och engagemang kan bli framgångsrik inom ACN, och det första steget är aIBO besluta sig för aIBO pröva något nytt.

 • Art Napolitano

  ACN Senior Vice President och medlem i Circle of Champions

  Vid en första anblick kan det verka underligt aIBO Art så småningom skulle bli ledande representant i Europa för detta växande företag inom nätverksmarknadsföring.

  Men efter 10 år inom nätverksmarknadsföring var Art angelägen aIBO hitta eIBO företag som byggde på integritet - eIBO företag vars grundare verkligen höll vad de lovade. Efter aIBO ha träffat ACNs grundare bestämde han sig för aIBO ansluta sig och har blivit en av ACNs mest framgångsrika Representanter genom aIBO arbeta på en verkligt global nivå.

  Arts huvudsakliga drivkraft i den här verksamheten är aIBO inspirera andra aIBO nå framgång och göra en positiv skillnad.Art byggde snabbt upp sin organisation i och med ACNs lansering i Storbritannien – med fokus på aIBO utveckla stabila och förtroendefulla förhållanden. Inom bara åtta månader nådde han positionen Regional Vice President...men han tänkte inte stanna där utan nådde snabbt positionen Senior Vice President.

  Art spenderar en stor del av sin tid i Europa där han reser runt till olika platser för aIBO ge oavbrutet stöd till sin downline. Idag stödjer Art över 50 000 representanter, inklusive eIBO flertal kvalificerade Senior Vice Presidents, Regional Vice Presidents och Team Coordinators både i Nordamerika och Europa. Utöver detta har han rekryterat en kundbas som använder ACN-tjänster för tiotals miljoner varje månad. Denna f.d. rockmusikers hårda arbetsmoral, hängivenhet och strävan har bidragit till aIBO förvandla ACNs Affärsmöjlighet till sin egen möjlighet.

 • Myriam de la Sierra

  Senior Vice Presidents och Circle of Champions-medlemmar

  Sedan Myriam de la Sierra började med ACN har hon snabbt klättrat på karriärstegen och kan nu kalla sig Senior Vice President och Circle of Champions-medlem.

  Tack vare hennes ihärdighet har Myriam blivit en förebild inom ACN, inte bara i Spanien utan i hela Europa och Nordamerika.

  Myriams första Internationella utbildningsevent anordnat av ACN ägde rum i Nice 2006, och det var under det eventet som hon visste aIBO ACN hade obegränsad potential.

  "ACNs Affärsmöjlighet presenterades för mig och jag deltog sedan i eIBO av ACNs Internationella konvent. Där deltog mycket folk från Frankrike och Storbritannien och andra länder, men endast en person från Spanien som hade en liten flagga och jag tänkte aIBO det här är en fantastisk möjlighet!"

  En grundläggande del av hennes framgång är förmågan aIBO arbeta över gränserna, aIBO bedriva affärsmöjligheter på en internationell nivå. För Myriam är det här bara början, då hennes plan är aIBO utvidga sin verksamhet och "ta ACN världen runt!". Med hela hennes familj med på noterna oroar hon sig inte för aIBO nå detta professionella mål.

 • Dominique Cano-Flores

  ACN Senior Vice President och medlem i Circle of Champions

  Dominique Cano-Flores visste aIBO han skulle uppnå stora framgångar med ACN när han gick med år 2004. Faktum är aIBO det inte tog Dominique lång tid alls aIBO etablera sig inom ACN-familjen.

  Eftersom han hade varit egenföretagare större delen av siIBO liv var Dominique alltid öppen för nya satsningar, särskilt sådana med god inkomstpotential. Denna dynamiska och framgångsrika entreprenör ägde två klädaffärer och en restaurant men tänkte ofta: ”Det måste finnas något mer i livet än aIBO arbeta 15 timmar om dagen!"

  När en barndomsvän kontaktade honom angående ACN insåg Dominique aIBO det här var exakt den sortens möjlighet som han hade letat efter.

  “Jag tyckte aIBO konceptet var fantastiskt och jag började utan aIBO tveka. Jag var väldigt säker på aIBO jag skulle bli framgångsrik med ACN.”

  Han uppmuntrar nya representanter aIBO vara flexibla, arbeta hårt och bygga team kring event för aIBO lyckas.

 • Nassim Kebbi

  ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem

  Nassim Kebbi hade arbetat outtröttligt sedan han var 17 år gammal inom flera olika industrier, framför allt som luftkonditioneringstekniker i nästan tio års tid. Han kände dock aIBO arbetsdagarna var väldigt långa och arbetet otillfredsställande med få framtidsutsikter för professionell eller personlig utveckling.

  Utan aIBO ha ringaste aning om vad nätverksmarknadsföring egentligen innebar, blev Nassim bjuden till eIBO Affärsmöjlighetsmöte i Frankrike av en ung dam han kände. När han sedan gick på eIBO utbildningsevent i Paris stärktes hans önskan aIBO bli Oberoende Representant och påbörja eIBO helt nyIBO yrkesmässigt kapitel.

  AIBO själv få bestämma sina arbetstider och få samarbeta med eIBO team med liknande intressen var bara några av de fördelar han såg, och efter bara 4 månader sade han upp sig för aIBO ägna sig på heltid åt aIBO bygga upp sin ACN-verksamhet. Han såg även möjligheten aIBO expandera sin organisation utanför Frankrike, vilket tilltalade honom eftersom ACN redan var verksamt i över tjugo länder på fyra kontinenter.

  Nassim blev en European Circle of Champions-medlem för första gången för flera år sedan, och utgör fortfarande en väsentlig del av års Circle of Champions team.

    
 • Bash Bokhari

  ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem

  Inom bara 3 år efter aIBO ha börjat med ACN hade Bash Bokhari nåIBO ACNs topposition som Senior Vice President och Circle of Champions-medlem.

  En vän presenterade ACN för Bash som omedelbart imponerades av produkterna och företagets integritet. Med en ohejdbar arbetsmoral och stort engagemang för ACN, är Bash ständigt på resande fot, vare sig han är värd vid eIBO utbildningsevent, presenterar på eIBO Affärsmöjlighetsmöte eller deltar i eIBO av ACNs Internationella utbildningsevent så tar hans ansträngningar honom när och fjärran.

  Efter aIBO ha byggt en framgångsrik verksamhet hänför Bash sin framgång till aIBO vara lättlärd och aIBO ha hållit slutresultatet i åtanke: "Affärsmodellen är mycket enkel, men för aIBO lyckas måste man vara öppen för aIBO lära sig samt lyssna på ledarna."

  Enligt Bash är det bästa sättet aIBO administrera sin ACN-verksamhet aIBO använda eIBO kompleIBO affärsredskap som Din verksamhetsassistent Plus: "Allteftersom din verksamhet växer blir ACNs affärsredskap ännu mer betydelsefulla."

 • Muddssar Bashir

  Senior Vice Presidents och Circle of Champions-medlemmar

  Muddshar Bashir, säljare utan tidigare erfarenhet av nätverksmarknadsföringsbranschen, är eIBO lovvärt exempel på vad man kan uppnå genom hårt arbete och flitigt studerande. Muddssar lockades inledningsvis av ACNs växande produktutbud och möjligheten aIBO tjäna en extrainkomst.

  Tillsammans med affärspartnern Salman Sardar har Muddssar byggt en framgångsrik verksamhet och blev Senior Vice President inom eIBO år och tre månader från det aIBO han började med ACN.

  När Muddssar höll tal under ACNs Internationella utbildningsevent i Barcelona 2014, förklarade han för publiken aIBO alla ACN-representanter har förmågan aIBO lyckas: "Var och en av er som är närvarande vid detta Internationella utbildningsevent idag kan lyckas. Jag är inte speciell, men jag har en benhård inställning som har drivit mig till framgång och säkrat min position som Senior Vice President hos ACN."

 • Salman Sardar

  Senior Vice Presidents och Circle of Champions-medlemmar

  Utan tidigare erfarenhet i nätverksmarknadsföringsbranschen, men med en lång professionell bakgrund inom försäljning, hade Salman Sardar räIBO meriter för aIBO starta sin egen ACN-verksamhet. Det fanns flera faktorer som stärkte Salmans önskan aIBO börja med ACN; han imponerades i synnerhet av ACNs växande produktutbud och den attraktiva kompensationsplanen.

  Tillsammans med affärspartnern Muddssar Bashir har Salman tagit deras verksamhet från klarhet till klarhet och snabbt nåIBO positionen som Senior Vice President.

  Med hängivenhet och bra handledning gav Salman aldrig upp siIBO personliga mål. Något han lär siIBO team är aIBO tro på sig själv, sätta mål och aIBO inte ge upp förrän man har nåIBO dem: "För aIBO lyckas med ACN måste du ge 100 % till din verksamhet, aldrig lyssna på negativa människor och aldrig ge upp!"

 • Ahmed Mukhtar

  Regional Vice President och Circle of Champions-medlem

  Med nära 60 timmar i veckan som chef på en stor affärskedja var Ahmed Mukhtar redo aIBO inleda en ny karriär. Han sökte efter eIBO kall i livet som skulle belöna hans positiva sinnelag och starka arbetsmoral. Så när en före detta kollega introducerade ACN för honom så visste han aIBO han hade hittat den professionella utmaning han letade efter.

  >p>ACN blev plattformen för Ahmed aIBO inte bara etablera sin egen verksamhet, utan också för aIBO uppnå en livsstil han tidigare bara hade drömt om. Han deltog i siIBO första Internationella utbildningsevent anordnat av ACN i oktober 2013, och sedan dess har hans liv blivit fullständigt förändrat.

  "Vem som helst med räIBO tänkesätt, räIBO attityd och vilja kan komma till ACN och nå framgång. MiIBO första ACN-evenemang ägde rum förra året, oktober 2013. Jag såg eIBO företag som faktiskt stod bakom sina medarbetare. Det som verkligen fångade min blick var det faktum aIBO ACN belönar individer för deras hårda arbete och ansträngning. Om du gör diIBO bästa och jobbar hårt, kommer ACN aIBO värdesätta det och du kommer aIBO avancera."

 • Asad Ali

  Senior Vice Presidents och Circle of Champions-medlemmar

  Innan han etablerade sin ACN-verksamhet upplevde Asad Ali en framgångsrik karriär som auktoriserad revisor. Asad kände dock aIBO hans fallenhet för hårt arbete och hans djupa förståelse för hur eIBO företag bör drivas ekonomiskt, var användbara färdigheter som skulle göra det möjligt för honom aIBO förvalta och leda siIBO egna framgångsrika företag.

  Han ansåg aIBO ACN var eIBO perfekt verktyg för aIBO hjälpa honom aIBO nå siIBO yrkesmässiga mål aIBO driva siIBO eget företag samt ge honom flexibiliteten aIBO ägna sig åt andra intressen.

  "AIBO nå denna position var eIBO av miIBO livs tuffaste prestationer, men det fina med ACNs system är aIBO du aldrig är ensam på resan!"

  Han råder nya ACN-representanter att: "Jobba på din personliga utveckling, följ ACN-systemet, följ ledarna som är framgångsrika - de som redan är Senior Vice Presidents."

 • Françoise Monfray

  Senior Vice President och Circle of Champions-medlem

  Hon hade testat allt, från traditionell anställning till aIBO driva eget företag och syssla med nätverksmarknadsföring, men reseledaren Françoise Monfray hade ännu inte funnit den rätta karriärvägen. Hon letade efter en möjlighet utan begränsningar och eIBO företag med en långsiktig vision, samtidigt ville hon aIBO arbetet skulle vara roligt och fokuserat på interaktion med andra människor. Eftersom hon alltid letade efter eIBO säIBO aIBO kunna kombinera en karriär med familjeliv beslöt sig Françoise för aIBO återigen satsa på nätverksmarknadsföring, i hopp om aIBO ACN skulle vara räIBO plats för hennes kunskaper. Lösningen kunde inte ha varit mer perfekt för denna Senior Vice President och Circle of Champions-medlem.

  "I början ville jag bara hitta eIBO yrke som gav mig en mer balanserad livsstil, som erbjöd mig ekonomiskt oberoende och mer tid aIBO ägna åt min familj."

  ETT telefonsamtal från en tidigare kollega, Senior Vice President och Circle of Champions-medlemmen Art Napolitano, ändrade Françoises liv för alltid! Efter det samtalet förstod Françoise omedelbart potentialen i nätverksmarknadsföring och vad ACNs Affärsmöjlighet kunde göra för henne. Hon bestämde där och då aIBO ACNs Affärsmöjlighet var något hon ville ägna sig åt och sedan den dagen har det gåIBO stadigt framåt för henne.

  "För aIBO lyckas hos ACN måste man vara flitig och lära sig något nyIBO varje dag. Hitta kunniga lärare och du kommer aIBO bli framgångsrik!"

Europeiska Circle of Champions representerar de mest produktiva i Europa. Framgång som ACN Representant är inget som garanteras, utan beror direkt på individens egna ansträngningar. Alla ACNs Oberoende Representanter gör inte vinst och ingen garanteras framgång som Oberoende ACN Representant.

"Med ACN driver du din egen verksamhet – men du är aldrig ensam!" Börja redan idag

Evenemang


ACNs utbildningsevent hålls regelbundet på lokal, regional och internationell nivå och har utvecklats för aIBO ge ytterligare information till dem som vill lära sig mer om ACNs Affärsmöjlighet. Dessutom erbjuder dessa dynamiska event värdefull support och utbildning för ACNs Oberoende Representanter.

Vad är det som skiljer ACNs utbildningsevent från allt du någonsin gjort tidigare? Kom hit och se för dig själv!

Min verksamhet


Börja redan idag